Véget ért a síszezon

Mostanra a hóvirág és az illatos hunyor átvette a hó helyét a Pécsi Sípályán. Örülünk, mert sikeres szezon van a hátunk mögött. 28 üzemnapon tudtunk síelni a Misinán, valamint meg tudtuk rendezni a Bali László Emlékversenyt és a Megyei Sí és Szánkó Diákolimpiát is. Idén is sok új és régi sporttárs fedezte föl, hogy Pécsett is van lehetőség síelni, snowboardozni. Remélem, hogy közülük többen megszeretik a sípálya és a síház hangulatát és aktív szakosztálytaggá válnak a jövőben.

Aki teheti az adóbevallás időszakában az adója 1%-ával segítheti a munkánkat. (Bali László Sísport Alapítvány; adószám:19035660-1-02).

Áprilisban fogunk rendezni egy szezonzáró találkozót, amelynek a programja egy délelőtti közös munka és egy délutáni főzés-mulatozás lesz. Részleteket később ismertetem. A webkamera szolgáltatásait a nyári szezonra anyagi okok miatt szüneteltetjük ezért legközelebb november elejétől fog működni.

Addig is jó csúszást kívánunk mindazoknak akik még utaznak síelni ebben a szezonban, valamint sportolással, túrázással teli, aktív nyári időszakot mindenkinek kedves sporttársnak.